Noizezz Plug & Play Green Medium

One-size-fits-all gehoorbescherming met groen/medium filter.

€ 12,50
SKU
noizezzppgreenmedium
Uit assortiment

Met Plug&Play kies je voor oordopjes met filters die je meteen kunt dragen. Ze passen in ieder oor en zijn bovendien opnieuw te gebruiken. Makkelijk als je ze vaker gaat dragen.De filters zijn speciaal ontwikkeld voor uitgaan, festivals en feestjes. Ook fijn in de horeca, of voor sportdocenten in gymzalen/zwembaden, daarbij behouden ze de spraakverstaanbaarheid.

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikke...
ld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Uitgaan
Wel de beats, niet de piep. De muziek in uitgaansgelegenheden staat vaak te hard, bescherm je oren hier tegen.
Festivals
Bij festivals staat het geluid vaak zo hard, dat je binnen 15 minuten gehoorschade opgelopen kunt hebben. Wees dus lief voor je oren en bescherm ze met goede gehoorbescherming.
Horeca personeel
Wanneer je de hele avond werkt tussen de muziek, is dit vermoeiend en kan dit gehoorschade veroorzaken. Bescherm je oren met dit filter. De spraakverstaanbaarheid blijft intact, waardoor je gewoon de bestelling kunt aannemen.
Sportdocenten
Alle sportdocenten kennen het, het gegil in een sporthal of zwembad galmt behoorlijk door. Hierdoor kan een dagje lesgeven flink vermoeien. Zelfs gehoorschade kan hierdoor worden opgelopen. Deze oordopjes zijn de oplossing.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Plug & Play Green Medium