Noizezz Premium Music Extreme

Universele gehoorbescherming met het zwaarste muziekfilter.

€ 49,95
SKU
noizezzprimiumextreme
Uit assortiment

Luisteren naar muziek is geweldig, te harde muziek kan het plezier verminderen. NOIZEZZ muziekfilters met vlakke demping laten de beleving intact, maar dempen het volume. De filters zorgen voor een excellente muziekbeleving bij repeteren, optreden of tijdens een concertbezoek. Je ervaart een hoog draagcomfort door de fantastische ergonomische vorm van de oordopjes. Het extreme filter is speciaal voor als je van feestjes of optredens houdt waar de muziek lekker hard staat. Zoals heavy metal, techno en rave party's. Maar ook voor muzikanten die slagwerk bespelen zoals de drums.

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale de...
mping is in de hoge, midden en lage frequenties. Naast voldoende demping vinden wij het belangrijk dat onze oordopjes een goede spraakverstaanbaarheid behouden. Daarom hebben wij onze filters zodanig ontwikkeld dat ze de unieke geluidsbeleving en spraakverstaanbaarheid weten te behouden.

Toepassingen:

Musici slagwerk
Speel je in een band, orkest of solo een slagwerk instrument? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je met het dragen van gehoorbescherming de muzikale nuances goed wilt kunnen horen. Deze filters bieden de uitkomst.

Grote concerten
Wel de beats, niet de piep. De muziek bij een groot concert staat vaak te hard, bescherm je oren hier tegen.

Extreme dance
Genieten van de muziek tijdens een feestje zonder dat je daar gehoorschade van oploopt.

Techno en rave party's
Bij techno en rave party's staat het geluid vaak zo hard, dat je binnen 10 minuten gehoorschade opgelopen kunt hebben. Wees dus lief voor je oren en bescherm ze met goede gehoorbescherming.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noizezz Premium Music Extreme